• autoplanxabm@gmail.com
  • 931 72 20 32

Serveis

Serveis

El nostre taller ofereix un servei integral del vehicle:

.Planxa: Realitzem tots els serveis de carrosseria per deixar el seu vehicle en perfecte estat, reparant i substituint components, protectors, etc.

.Pintura: Per aconseguir el resultat desitjat és necessari preparar adecuadament els panells i utilitzar imprimacions i segelladors de qualitat, perquè la pintura i el vernís s’adhereixin correctament.

.Poliment: Mitjançant el poliment del vehícle s’aconsegueix recuperar la lluentor de la pintura i eliminar petites ratllades. Aconsellem al client el mètode de polit més adient per l’estat de la pintura: el bàsic, bàsic + abrillantat o bàsic + abrillantat+ encerat.

.Mecànica ràpida: Substitució de l’oli motor, filtres, bateries, tubs d’escapament, revisions, escombretes eixugaparabrises, pastilles de frens, etc.

.Restauració d’òptiques: Aquest procés permet renovar les òptiques opaques i evitar la seva substitució per unes de noves. És important tenir en compte que el bon estat de les òptiques és un requisit indispensable per passar la ITV.

.Restauració de vehicles clàssics

.Reparacions de fibra de vidre

.Gestió d’assegurances

.Instal·lació d’enganxalls de remolc (La Fuente i/o Aragon) totalment homologats i legalitzats.

.Venda de productes «TRATAUTO» i «AUTO GLYM» pel manteniment exterior i interior del vehicle ( neteja injectors, FAP, ambientadors, eliminadors d’olors, xampú per cotxes, netejadors d’interiors, abrillantadors, descongelant per parabrís, neteja llandes…

.Vehicle de cortesia Oferim als clients aquest servei gratuitament mentre el seu vehicle es trobi en el nostre taller.